Stoiximan Super League

Κανελλόπουλος: «Να κατακτήσουμε τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κανελλόπουλου στην κάμερα του ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Κανελλόπουλος είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να τον ανακοινώνουν νωρίτερα.

Μετά την προπόνηση ο 26χρονος μίλησε στην κάμερα της κρητικής ομάδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Μετά από 3 χρόνια στο εξωτερικό, επέστρεψα σε μια μεγάλη και δυνατή ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Είμαι ενθουσιασμένος και έχω όρεξη για να πετύχω πράγματα», ανέφερε αρχικά.

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Το εξωτερικό είναι πάντα λίγο διαφορετικό, ήθελα μια αλλαγή μετά από 3 χρόνια. Πάντα ήθελα να παίζω στην Ελλάδα και στο σπίτι μου και έκανα την κατάλληλη επιλογή με τον ΟΦΗ».

Για την τριετή παρουσία του στην Φινλανδία και τις εμπειρίες που απέκτησε: «Με έχει ωριμάσει ως παίκτη, μου έμαθε πράγματα, έπαιξα σε μεγάλα παιχνίδια και σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Με ωρίμασαν ως παίκτη και είμαι σε θέση να δώσω πράγματα στην ομάδα».

Για τους στόχους του με την φανέλα του ΟΦΗ: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και γιατί όχι να το κατακτήσουμε, να πετύχουμε τους στόχους μας στο πρωτάθλημα και ατομικά να είναι ένα σκαλοπάτι για την καριέρα μου για καλύτερα πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x