Η βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ αποτελεί παρελθόν για τον ΟΦΗ, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην εντός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας (10/02, 17:15) με τον Πανθρακικό για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση που έγινε το πρωί στο βοηθητικό του Παγκρητίου σταδίου. Στο πρόγραμμα, που περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής, συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, κάτι που προκάλεσε την ικανοποίηση του Ρικάρντο Σα Πίντο.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο με προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο στις 10:00 το πρωί. Μετά το πέρας αυτής, θα ανακοινωθεί και η αποστολή.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






