Stoiximan Super League

Κάνιας: «Αυτή η νίκη θα μας δώσει μπουστάρισμα για τη συνέχεια»

Ο Χοσέ Κάνιας μίλησε για την τεράστια σημασία της νίκης του Ιωνικού επί του Άρη, ενώ σχολίασε τα πράγματα που έχουν αλλάξει με την έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της ομάδας.

O Ιωνικός πήρε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη, τη δεύτερη συνεχόμενή του στη Stoiximan Super League, καθώς επικράτησε του Άρη με σκορ 1-0.

Μετά το ματς, ο Χοσέ Κάνιας, ένας εκ των διακριθέντων των νικητών, σχολίασε την τεράστια ψυχολογική σημασία της νίκης αυτής, αλλά και τα όσα έχουν αλλάξει στον Ιωνικό μετά την έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός χαφ των Νικαιωτών στην Cosmote TV μετά το παιχνίδι:

Για τη νίκη: «Αυτή η νίκη είναι μεγάλη και σημαντική, στο γήπεδό μας, για τους οπαδούς, τον πρόεδρό μας. Αξίζαμε καιρό μία μεγάλη νίκη οπότε πιστεύω ότι όλα αρχίζουν και πηγαίνουν καλά σιγά σιγά».

Για τα οφέλη από αυτήν: «Και σε προηγούμενα παιχνίδια παίζαμε καλά, αξίζαμε να κερδίσουμε εντός έδρας. Αυτή η νίκη θα βοηθήσει σε ψυχολογικό κομμάτι, θα μας δώσει το μπουστάρισμα για τη συνέχεια».

Για τα όσα άλλαξαν με την έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο: «Πρώτα από όλα άλλαξε η ψυχολογία και η νοοτροπία. Μας είπε ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή αλλάζοντας τα πάντα. Νομίζω ότι το βλέπετε και στο γήπεδο, η όλη ατμόσφαιρα έχει αλλάξει, έχουμε έξι βαθμούς σε δύο παιχνίδια και αυτό τα λέει όλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x