Stoiximan Super League

Κανονικά Αραούχο και Βάργκας

Οι ενοχλήσεις που είχαν από το ματς με τον ΠΑΟΚ Αραούχο και Βάργκας ξεπεράστηκαν και αμφότεροι προπονήθηκαν κανονικά την Τρίτη με την ΑΕΚ.

Χωρίς νέα προβλήματα άρχισε η εβδομάδα για την ΑΕΚ. Μετά το χθεσινό ρεπό, ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τους Σέρχιο Αραούχο και Ρόναλντ Βάργκας, που είχαν αποχωρήσει με ενοχλήσεις από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (3-0), γυμνάστηκαν κανονικά σήμερα και υπολογίζονται για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι Ούγκο Αλμέιδα, Μιχάλης Μπακάκης και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα και δεν υπολογίζονται για την προσεχή αναμέτρηση, ενώ όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα της Κυριακής ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. H προπόνηση της Τετάρτης θα αρχίσει στις 10.30 το πρωί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x