Stoiximan Super League

Κανός: «Πετάω στα σύννεφα με τη μεταγραφή, σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου ο Μίτσελ»

Ευτυχισμένος για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σέρτζι Κανός.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Σέρτζι Κανός, ο 26χρονος Ισπανός εξτρέμ προέβη στις πρώτες του δηλώσεις ως «ερυθρόλευκος».

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δήλωσε ευτυχισμένος για την εξέλιξη της καριέρας του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επικοινωνία που είχε με τον Μίτσελ, η οποία και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να έρθει στον Πειραιά.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Σέρτζι Κανός:

Για τον ερχομό του στον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πετάω στα σύννεφα με αυτήν την εμπειρία. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον Μίτσελ και αυτό ήταν κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο να έρθω εδώ. Ήταν μία μεγάλη στήριξη για μένα γιατί θέλω να παίζω. Θέλω να είμαι σημαντικός και ο Μίτσελ θέλει να είμαι σημαντικός. Είμαι εδώ να τα δώσω όλα. Πάντα ήξερα τον Ολυμπιακό, ήταν στο Champions League. Όλος ο κόσμος ξέρει τον Ολυμπιακό».

Για το τι θα προσφέρει στον Ολυμπιακό: «Είμαι γρήγορος και μου αρέσουν οι ντρίμπλες, να κάνω καλές σέντρες. Μου αρέσει να βοηθάω την άμυνα της ομάδας και φυσικά μου αρέσει να πετυχαίνω γκολ. Προσπαθώ να βρίσκομαι μέσα στην περιοχή για να σκοράρω. Οι φίλαθλοι μπορούν να περιμένουν γκολ και ασίστ γιατί θα τα δώσω όλα για την ομάδα. Το μήνυμά μου είναι ότι θα διασκεδάσουμε πολύ το επόμενο διάστημα, θα περάσουμε όμορφα και θα είμαστε ευτυχισμένοι».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x