Γεμάτη αναμένεται να είναι η έδρα του ΟΦΗ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Αυτό, τουλάχιστον, ελπίζουν στην κρητική ΠΑΕ, αφού τα μηνύματα από την προπώληση των εισιτηρίων είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.
Όλα δείχνουν ότι ο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» θα βρεθούν περισσότεροι από 4.000 οπαδοί, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ωθήσουν την ομάδα του Γιάννη Πετράκη στη νίκη που θα σημάνει την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Κουτσιανικούλης προπονήθηκε κανονικά χθες και υπολογίζεται για την ενδεκάδα, στην οποία θα επιστρέψει και ο Παπάζογλου που είχε απουσιάσει από το ματς με τον Πανθρακικό.
Οι Κρητικοί θα αγωνιστούν με σύστημα 4-4-2, με τον Παπάζογλου και τον Περογαμβράκη στην επίθεση και τους Κουτσιανικούλη, Βιτώρο στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Τη θέση του τιμωρημένου Σόουζα στην άμυνα, είναι ο Κουρδάκης.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






