Stoiximan Super League

Καπίνο: «Μεγάλη νίκη, προχωράμε»!

Ήπιων τόνων ο Στέφανος Καπίνο μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη, που ξεκαθάρισε πως δεν ασχολείται με όσα λέγονται και συνεχίζει την σκληρή δουλειά.

Μετά από καιρό ο Στέφανος Καπίνο ήταν πραγματικός... κέρβερος και βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη, την οποία χαρακτήρισε «μεγάλη». Ο διεθνής γκολκίπερ τόνισε πως όλοι στην ομάδα συνεχίζουν την σκληρή δουλειά, κοιτούν κάθε ματς ξεχωριστά και στοχεύουν στο Κύπελλο που στο τριφύλλι θέλουν πολύ να φτάσουν ψηλά!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να κάνω το καλύτερο, όπως και τα παιδιά, Δόξα τω Θεώ καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς. Σε προσωπικό επίπεδο, δουλεύω πολύ σκληρά, δεν με ενδιαφέρει τι λένε και αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζουμε. Όλα τα παιδιά βοήθησαν και καταφέραμε όλοι μαζί να πάρουμε τη νίκη. Συνεχίζουμε με το Κύπελλο που είναι μια διοργάνωση που την θέλουμε και θέλουμε να το κατακτήσουμε το Κύπελλο».

«Πανηγύρισα με τον προπονητή τερματοφυλάκων, με έχει από 12 χρονών και με έχει κάνει αυτό που είμαι. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά. «Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, χωρίς να λέμε μεγάλα λόγια. Το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μεγάλη νίκη σήμερα και κοιτάζουμε τον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Κύπελλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x