Stoiximan Super League

«Όταν γίνονται τέτοια λάθη όπως του Καραντώνη, θεωρώ ότι υπάρχουν παρεμβάσεις»

Γιώργος Σπανέας και Γιώργος Φασόλης μίλησαν στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαΐδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον Δημήτρη Καραντώνη.

Η διαιτησία του Δημήτρη Καραντώνη στο Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση, λόγω της απόφασής του να ακυρώσει το τέρμα των Αρκάδων με τον Πίτσου (για φάουλ του Μπενίτο στον Άβιλα).

Γιώργος Σπανέας (γενικός γραμματέας της Ενωσης Διαιτητών) και Γιώργος Φασόλης (πρώην πρόεδρος Συνδέσμου διαιτητών Αθηνών) μίλησαν στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαΐδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη διαιτησία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και για το γεγονός ότι ο Καραντώνης μπήκε στο... ψυγείο με απόφαση Μπένετ.

«Δεν ξέρω, είναι οξύμωρο αυτό που κάνει ο κύριος Μπένετ. Τι να εκπαιδεύσει έναν διαιτητή Super League; Αφού έχει φτάσει ήδη εκεί. Οι κανονισμοί είναι ίδιοι για όλους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Φασόλης.

Παράλληλα, σχολίασε: «Πώς είναι δυνατόν να είναι Έλληνας ο υπεύθυνος εκπαίδευσης διαιτητών και υπεύθυνος ορισμός και να μην είναι Έλληνας στην ΚΕΔ; Ξέρει ο Μπένετ πρόσωπα και πράγματα για την ελληνική διαιτησία ή ήξερε ο Κλάτενμπεργκ; Όλα ξεκινούν από τον Έλληνα ποδοσφαιρικό παράγοντα και πάει προς τους Έλληνες αρμόδιους οι οποίοι είναι ορισμένοι στις επιτροπές και πρόκειται για παλιούς διαιτητές. Ο αρχιδιαιτητής είναι για να μην τον κυνηγάνε στον δρόμο, επειδή δεν τον ξέρουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x