Stoiximan Super League

Καρλίτος: «Είμαι ενθουσιασμένος με την υποδοχή, θα κάνω τα πάντα για τη Λαμία»

Ενθουσιασμένος με την υποδοχή που του επιφύλασσαν οι φίλαθλοι της Λαμίας εμφανίστηκε ο Καρλίτος, ο οποίος τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει στους στόχους της ομάδας.

Παίκτης της Λαμίας αποτελεί και επίσημα από το βράδυ της Τρίτης (01/08) ο Καρλίτος, με την ομάδα της Φθιώτιδας να ολοκληρώνει ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά της «μπαμ» των τελευταίων ετών!

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του, ο 33χρονος Ισπανός επιθετικός εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με την υποδοχή που του επιφύλασσαν οι φίλαθλοι και οι άνθρωποι του συλλόγου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως θα κάνει τα πάντα για να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους του τη νέα σεζόν.

«Ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος όταν συμφώνησα να έρθω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ με τη φανέλα της Λαμίας. Σήμερα όμως που ήρθα στην πόλη και αντίκρυσα αυτή την υποδοχή από τον κόσμο είμαι ενθουσιασμένος. Πραγματικά δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό το συναίσθημα που νιώθω. Όλοι με υποδέχθηκαν πολύ θερμά και ανυπομονώ να κάνω τα πάντα να βοηθήσω την ομάδα να πάει πολύ ψηλά!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x