Stoiximan Super League

Καρλίτος, ο εκτελεστής! (vids)

Δουλειά σε φυσική κατάσταση, κατοχή, αλλά και μίνι τουρνουά με δίτερμα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο Χορστ. Νικητής στον διαγωνισμό φάουλ ο Καρλίτος. Αποστολή: Διονύσης Δεσύλλας

Σε πιο ήπιους ρυθμούς και με πολύ παιχνίδι έγινε η σημερινή πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Χορστ της Ολλανδίας, σε σχέση με τη χθεσινή μέρα.

Οι πράσινοι γυμνάστηκαν το πρωί, ρίχνοντας το βάρος, αρχικά, στη φυσική κατάσταση υπό τις οδηγίες του γυμναστή Δημήτρη Δανιηλίδη με ζέσταμα και σπριντ. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις κατοχής με τους παίκτες να είναι χωρισμένοι σε γκρουπ.

Οι τερματοφύλακες έκαναν το δικό τους ξεχωριστό πρόγραμμα με τον προπονητή τους, Γιώργο Μουντάκη

Δίτερμα με ωραία γκολ νικητές τους κίτρινους

Στη συνέχεια, το πρόγραμμα της προπόνησης είχε μίνι τουρνουά δίτερμα σε μικρό χώρο. "Μάξιμουμ τέσσερις επαφές", φώναξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους ποδοσφαιριστές του, δίνοντας την εντολή για το παιχνίδι.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε 4 ομάδες. Νικητές, έπειτα από τα παιχνίδια, ήταν οι πορτοκαλί που αποτελούνταν από τους Χριστογεώργο, Κώτσιρα, (Πέρεθ), Ενγκμπακοτό, Αλεξανδρόπουλο, Αθανασακόπουλο, Καμπετσή. (ο Πέρεθ έμπαινε εναλλάξ)



Οι άλλες ομάδες ήταν:

Μαύροι: Διούδης, Βέλεθ, Ρόμπι, Χατζηθεοδωρίδης, Βιγιαφάνιες, Καρλίτος.
Πράσινοι: Ξενόπουλος, Σιδεράς, Σάντσες, Χουάνκαρ, Σανκαρέ, Ιωαννίδης
Κίτρινοι: Χατζηγιαννάκης, Χατζηγιοβάνης, Μαουρίσιο, Χουάνκαρ, Αγιούμπ, Μακέντα

Διαγωνισμός φάουλ με νικητή Καρλίτος

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Χριστογεώργος κάθισε κάτω από τα δοκάρια του και οι Καρλίτος, Αϊτόρ, Αγιούμπ έκαναν ένα μίν διαγωνισμό εκτέλεσης φάουλ.



Έχοντας τοποθετήσει ένα τοίχος από ανδρείκελα, οι τρεις ποδοσφαιριστές προσπαθούσαν να νικήσουν τον νεαρό τερματοφύλακα, ο οποίος είχε, μάλιστα, κάποιες εντυπωσιακές επεμβάσεις. Τελικά, νικητής αναδείχθηκε ο εξαιρετικός στις εκτελέσεις, Καρλίτος με 3 γκολ, ενώ από 2 είχαν οι Αγούμπ και Αϊτόρ.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x