Stoiximan Super League

Καρπετόπουλος: Κούρσα για 4 εκεί που ήταν για 2 - Δύσκολη η διαχείριση και για ΑΕΚ και για Ολυμπιακό

Ακούστε το σχόλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan Super League και τη μάχη του πρωταθλήματος!

Το σχόλιό του για τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan Super League κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

Ο παραγωγός της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας στάθηκε, κυρίως, στο μεγάλο ντέρμπι και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, που… φουντώνει για τα καλά τη μάχη του πρωταθλήματος, ενώ τόνισε ότι, πλέον, «η κούρσα είναι για τέσσερις εκεί που ήταν για δύο», εξηγώντας: «Για τον ΠΑΟΚ υπάρχει ένα δεδομένο, που δεν μπορούμε να μην το λάβουμε υπόψη μας. Είναι πρώτος σε δύο ειδικές βαθμολογίες: Στη βαθμολογία μεταξύ των τεσσάρων διεκδικητών και στην ειδική βαθμολογία των έξι πρώτων των playoffs».

Από εκεί και πέρα, για το ντέρμπι της OPAP Arena, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν αλλάζει η αύρα των ομάδων. Η ΑΕΚ δεν είναι ότι έχασε από τον Ολυμπιακό, αλλά το πώς θα διαχειριστεί από αύριο αυτή την ήττα. Ήταν τόσο καλή μέχρι στιγμής, ώστε να ξεπερνάει ανώδυνα και τις χειρότερες ήττες, όπως αυτή από τον ΠΑΣ. Ωστόσο, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν το μοναδικό, που δεν έπρεπε να χάσει, από το ξεκίνημα της χρονιάς! Κανένα άλλο ματς δεν είχε τόσο μεγάλο ''πρέπει'' για την ΑΕΚ. Από την άλλη, διαχείριση του αποτελέσματος πρέπει να κάνει και ο Ολυμπιακός. Δεν γίνεται να πιστέψει ότι επειδή πήρε αυτό το ματς έγινε ομαδάρα και θα πάει στα playoffs να πάρει το πρωτάθλημα με 15 βαθμούς διαφορά».

Για το «διπλό» του Παναθηναϊκού, εξάλλου, ο Καρπετόπουλος ανέφερε ότι μετά το «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει και την τύχη μαζί του, αφού «μένει έξω ο Σπόραρ, και ο Ιωαννίδης, που τον αντικαθιστά, είναι ο καλύτερος παίκτης».

Ακούστε το σχόλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x