Stoiximan Super League

Καρυπίδης: «H εμφάνιση μας ήταν κακή - Δε θέλω να επαναληφθεί!»

Το «παρών» στη σημερινή προπόνηση του Άρη, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έδωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης, θέλοντας να φέρει άπαντες προ των ευθυνών τους για την εικόνα στο χθεσινό ντέρμπι.

Δυσαρεστημένος με την εικόνα του Άρη στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ήττα στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στην Τούμπα εμφανίστηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της «κίτρινης» ΠΑΕ βρέθηκε στο Νέο Ρύσιο και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους, αν και υποστήριξε πως ο διαιτητής αδίκησε την ομάδα του.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καρυπίδης είπε: «Όπως το είδα όλος ο κόσμος, δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την χθεσινή εμφάνιση» και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είχατε πάθος και μαχητικότητα, περίμενα πολύ καλύτερη εμφάνιση».

Μάλιστα, υποστήριξε πως «ναι μεν ο διαιτητής δεν ήταν καλός, μας αδίκησε, ειδικά στο γκολ υπάρχει φάουλ, το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει», δίνοντας όμως το στίγμα της στάσης που πρέπει να έχει η ομάδα μέσα στο γήπεδο. «Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Έχουμε αποδείξει ότι όταν παίζουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες μπορούμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το μήνυμά του για τη συνέχεια ήταν το εξής: «Δεν μας ικανοποιούν μόνο οι νίκες με Παναιτωλικό ή Λαμία… Μια μεγάλη ομάδα δείχνει το μέταλλο της με τις νίκες στα ντέρμπι. Αυτές δείχνουν τον χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας, οπότε δεν είναι δυνατόν να ξαναδούμε μια τέτοια εμφάνιση».

Και κατέληξε την ομιλία του προς την ομάδα, λέγοντας: «Περιμένω αντίδραση άμεσα από το ματς της Κυριακής, μην επαναπαύεστε στα μεγάλα σας συμβόλαια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x