Stoiximan Super League

Καρυπίδης: «Μιλάει ο Μπέος για φιλικά παιχνίδια; Ο Μπέος, που αλλάζει τους φίλους του κάθε χρόνο;»

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη επέστρεψε από τις ΗΠΑ και ενημερώθηκε για τα όσα διαδραματίστηκαν στην χθεσινή συνάντηση των έξι ομάδων με τους Μπένετ-Μπαλτάκο, απαντώντας στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα (28/03), από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου και βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, ενημερώθηκε από τον αντιπρόεδρο της «κίτρινης» ΠΑΕ, Τάκη Μπιλίρη, για τα όσα συνέβησαν στην χθεσινή συνάντηση των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα playoffs με τους με τους Τάκη Μπαλτάκο και Στιβ Μπένετ στα γραφεία της ΕΠΟ.

Η αρχική θέση του Θόδωρου Καρυπίδη δεν έχει παρεκκλίνει ούτε χιλιοστό, καλώντας τον τους κ. Μπαλτάκο και Μπένετ να παραιτηθούν αν δεν μπορέσουν να φέρουν καλύτερους διαιτητές.

Μάλιστα, εξέφρασε την έκπληξη, αλλά και την οργή του για την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του, τονίζοντας, πως υπάρχει στοχοποίηση προς το πρόσωπό του, ενώ κάνει λόγω για... επιλεκτική ευαισθησία του εισαγγελέα, κ. Μαργαρίτη: «Φαίνεται ότι ακούει μόνο τι λέω εγώ, για κάποιους άλλους κωφεύει», σχολίασε στον στενό κύκλο του ο κ. Καρυπίδης.

Αναφορικά, με τις χθεσινές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, για τον ορισμό ξένου διαιτητή στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό και την ειρωνική τοποθέτηση για... φιλικό παιχνίδι, ο μεγαλομέτοχος του Άρη είπε: «Καλά μιλάει ο Μπέος για φιλικές σχέσεις και φιλικά παιχνίδια ; Ο Μπεος ;;; Ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει είναι αυτός. Ας μας πει από ποιον έχασε φέτος ο Ολυμπιακός , αλλά και πέρσι. Μιλάει ο Μπέος που αλλάζει τους φίλους του κάθε χρόνο κατά το δοκούν και όπως τον βολεύει».

Τέλος, ο Θόδωρος Καρυπίδης φαίνεται να σχολίασε και τη σημερινή δήλωση του Αχιλλέα Μπέου να τον καλέσει ο Πρωθυπουργός να αναλάβει τα ηνία της χώρας και του ποδοσφαίρου, σχολιάζοντας: «ποια ηνία να αναλάβει και ποιος ; Αυτός που πριν λίγα χρόνια καταδικάστηκε για στημένα παιχνίδια ; Γελάμε …».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x