Stoiximan Super League

Καρυπίδης σε παίκτες Άρη: «Μην ξαναδώ αδιάφορο παίκτη! Αναλάβετε τις ευθύνες σας»!

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έφερε τους παίκτες του Άρη προ των ευθυνών τους. Πρώτη προπόνηση από τον Τόλη Τερζή.

Αυστηρό μήνυμα στους παίκτες του Άρη έστειλε ο Θόδωρος Καρυπίδης τη Δευτέρα μιλώντας μέσω Skype σε όλη την ομάδα πριν την προπόνηση που έγινε υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Τόλη Τερζή, καθώς με τον Άλαν Πάρντιου έχει κινηθεί η διαδικασία λύσης συμβολαίου. Το αφεντικό της ΠΑΕ προειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές πως αν δεν παίζουν με πάθος και δεν αναλάβουν τις ευθύνες τους, δεν θα έχουν θέση στο ρόστερ της ομάδας.

«Μέχρι τώρα ήμουν η ασπίδα σας. Από εδώ και πέρα αυτό αλλάζει. Από εδώ και πέρα αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας. Πρέπει να ντρέπεστε για τον τρόπο που χάσατε από τον Ιωνικό! Δυο συμβόλαια δικά σας είναι όλο το μπάτζετ του Ιωνικού! Αλλά οι παίκτες του ιωνικού μπαίνουν μέσα και παίζουνε με πάθος, σε αντίθεση με εσάς που οι περισσότεροι δείχνετε αδιαφορία. Δείχνετε να μην ξέρετε πού παίζεται. Αυτό τελειώνει εδώ! Οποίος δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται ή δεν θέλει να έρθει να λύσουμε το συμβόλαιο, θα φύγει. Μην γελιέστε ότι δεν θα το κάνω επειδή έχετε συμβόλαιο για δύο ή τρία χρόνια ακόμη», ανέφερε.

«Πλέον είναι δική σας ευθύνη αποκλειστικά να αλλάξετε την κατάσταση. Η ανοχή και η υπομονή μου τελείωσε! Βρείτε τον τρόπο να αλλάξετε τα πράγματα. Από το ματς της Κυριακής περιμένω να δω την αλλαγή. Όποιος δεν ματώνει από εδώ και πέρα τη φανέλα, δεν θα έχει θέση στην ομάδα. Παίξτε για τη φανέλα και τον κόσμο! Μην δω ξανά αδιάφορο παίκτη! Προπονητής σας από εδώ και πέρα θα είναι ο κ. Τερζής. Θα τον σέβεστε και θα συνεργαστείτε μαζί του σαν επαγγελματίες», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x