Stoiximan Super League

Καρυπίδης στους παίκτες του Άρη: «Μη σκέφτεστε το -6, δεν θα υπάρχει σε λίγες μέρες»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε το «παρών» στην τελευταία προπόνηση του Άρη πριν την πρεμιέρα των «κίτρινων» στο πρωτάθλημα απέναντι στον ΟΦΗ (13/09, 19:30), καθησυχάζοντας τους παίκτες για το -6!

Το «παρών» στην τελευταία προπόνηση του Άρη πριν την πρεμιέρα των «κίτρινων» στο πρωτάθλημα απέναντι στον ΟΦΗ (13/09, 19:30) έδωσε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο κ. Καρυπίδης μίλησε, μάλιστα, στους παίκτες και εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ποινή των -6 βαθμών θα εξαλειφθεί, καθησυχάζοντας τους ποδοσφαιριστές.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας και πριν την έναρξή της μίλησε στους ποδοσφαιριστές, τους οποίους κάλεσε να ανταποκριθούν στο ύψος των απαιτήσεων. «Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε με νίκη στην έδρα μας. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε καλύτερη πορεία από πέρυσι. Έχουμε όλα τα εφόδια και τις προϋποθέσεις. Από εσάς ζητάω επαγγελματισμό και προσπάθεια στο 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας. Σας έχω εμπιστοσύνη και να ξέρετε ότι είμαι δίπλα σας για ότι θελήσετε. Πιστεύω πολύ σε σας όπως και ο κόσμος μας», είπε αρχικά.

Αναφορικά με την ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών, τόνισε: «Μη σκέφτεστε την τιμωρία. Βγάλτε την από το μυαλό σας. Σε λίγες μέρες δεν θα υπάρχει αυτή η ποινή. Ξεκινάμε κανονικά, αυτό να σκέφτεστε μόνο και τίποτε άλλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x