Stoiximan Super League

Καστίγιο: «Πρότεινα τον Αντούνα στον Ολυμπιακό, συζητείται τρεις βδομάδες, δεν υπάρχει πρόταση»!

Ο Νέρι Καστίγιο μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ''W Deportes'' τονίζοντας πως έχει προτείνει τον 23χρονο εξτρέμ Ουριέλ Αντούνα στον Ολυμπιακό, χωρίς να υπάρχει για την ώρα πρόταση των Πειραιωτών!

Τις τελευταίες ώρες ένα όνομα που «παίζει» αρκετά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού είναι αυτό του Ουριέλ Αντούνα, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στον Νέρι Καστίγιο!

Ο 23χρονος Μεξικανός εξτρέμ έκανε καταπληκτικό τουρνουά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και κατέκτησε με την εθνική του ομάδα το χάλκινο μετάλλιο, πετυχαίνοντας, μάλιστα, γκολ στο εμφατικό 4-1 επί της Γαλλίας, ενώ είχε και ασίστ στην τριάρα με τη Νότια Αφρική. Ο παίκτης της Τσίβας, επίσης, έπαιξε πέρυσι σε συνολικά 38 ματς, μετρώντας 6 γκολ και 8 ασίστ. Προέρχεται, δηλαδή, από μια «γεμάτη» και πολύ καλή σεζόν.

Ο Νέρι Καστίγιο, λοιπόν, ο οποίος έχει ξεκινήσει καριέρα μάνατζερ τους τελευταίους μήνες, έχει προτείνει τον Αντούνα στους «ερυθρόλευκους», όπως είπε ο ίδιος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ''W Deportes''. Υποστήριξε, δε, πως υπάρχει μία συμφωνία στο οικονομικό, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη πρόταση.

«Είναι ένα θέμα το οποίο συζητείται τρεις εβδομάδες με τον Ολυμπιακό. Υπήρχε μία συμφωνία στο οικονομικό, αλλά ακόμη δεν υπάρχει επίσημη πρόταση», είπε ο Καστίγιο και πρόσθεσε: «Δεν εξαρτάται ούτε από εμένα, ούτε από τον Ολυμπιακό. Είχα την ευκαιρία να τον προτείνω, χρειάζεται (σ.σ. ο Ολυμπιακός) έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του. Εξαιτίας των αποχωρήσεων πολλών παικτών, η ομάδα χρειάζεται έναν παίκτη, όπως ο Ουριέλ, και μακάρι να κυλήσει καλά η υπόθεση».

O Ουριέλ Αντούνα θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Μεξικό. Τόσο, που η Μάντσεστερ Σίτι τον έφερε στην Ευρώπη για λογαριασμό της το 2017, ωστόσο δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα των «πολιτών». Δόθηκε κατευθείαν δανεικός σε Γκρόνινγκεν και Λος Άντζελες Γκάλαξι, για να επιστρέψει το 2020 στην πατρίδα του για τη Γουαδαλαχάρα Τσίβας. Μπορεί να παίξει και στο δεξί και στο αριστερό «φτερό», ενώ σύμφωνα με το transfermarkt η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 4,5 εκατ. ευρώ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x