Stoiximan Super League

Καταγγελίες Γιαννακόπουλου για «χαριστικούς» όρους στην ΠΑΕ ΑΕΚ και καθεστώς τρομοκρατίας

Για πιέσεις κυβερνητικών στελεχών σε μέλη του ΔΣ του ΟΑΚΑ μιλά η πλευρά του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οργή επικρατεί στην πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για ένα ζήτημα που αφορά στο ΟΑΚΑ και επηρεάζει άμεσα το πρότζεκτ για το Athens Alive στο οποίο συμμετέχει.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατήγγειλε, μιλώντας στον SPORT 24, πως έχουν φτάσει στα αυτιά του πληροφορίες πως κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης άσκησαν τις τελευταίες ημέρες πιέσεις σε μέλη του ΔΣ του ΟΑΚΑ προκειμένου να υπογραφεί διετής παραχώρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην ΠΑΕ ΑΕΚ με πολύ ευνοϊκούς όρους. Μάλιστα μίλησε για καθεστώς τρομοκρατίας και για σκάνδαλο.

Η πλευρά Γιαννακόπουλου θεωρεί πως η συγκεκριμένη σύμβαση είναι σε βάρος του ελληνικού δημοσίου, αλλά και πως θα υποθηκεύσει τις επαφές του ιδίου και των συνεργατών του για το πρότζεκτ του Athens Alive, που έχει ως στόχο τη συνολική αξιοποίηση του ΟΑΚΑ στο σύνολό του.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί πως είναι απαραίτητο, για λόγους διαφάνειας, να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα οι λεπτομέρειες της συμφωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να διαπιστωθεί αν όντως παραχωρείται το ποδοσφαιρικό γήπεδο με εξευτελιστικούς όρους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x