Stoiximan Super League

Καταγράφει όσα του καταγγέλθηκαν αλλά δεν παίρνει θέση ο Αρετόπουλος στο Φύλλο Αγώνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βασίλη Βέργη και του ΣΠΟΡ FM, ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, απλά επεσήμανε στο Φύλλο Αγώνα την έκθεση του γιατρού και του παρατηρητή.

Σε αναμονή βρίσκονται τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στον Ολυμπιακό, ώστε να ενημερωθούν πλήρως για όσα αναφέρει το Φύλλο Αγώνα, το οποίο όπως προβλέπεται πλέον, εστάλη στη διοργανώτρια Αρχή με ηλεκτρονική μορφή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βασίλη Βέργη και του ΣΠΟΡ FM, ο διαιτητής της αναμέτρησης, επισύναψε στο Φύλλο Αγώνα την έκθεση του γιατρού του αγώνα που κάνει λόγο για εκδορά στο άνω χείλος, χωρίς να αναφέρεται κάτι επιπρόσθετο, ενώ συμπεριέλαβε και την έκθεση του παρατηρητή.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμα γνωστό το αν γράφει ο γιατρός, αν κατά την κρίση του μπορούσε να κάτσει κανονικά στον πάγκο της ομάδας του ο Γκαρθία.

Παράλληλα, γράφει αναλυτικά όσα του καταγγέλθηκαν, ενώ δεν φαίνεται να παίρνει θέση για τους λόγους για τους οποίους δεν ξεκίνησε το παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x