Stoiximan Super League

«Κατάσκοποι» στο Καραϊσκάκη!

Δεκατέσσερις ομάδες έχουν στείλει άνθρωπό τους στο Φάληρο, προκειμένου να «τσεκάρουν» από κοντά παίκτες του Ολυμπιακού!

Άλλη μία φορά βρέθηκαν μάνατζερ ή εκπρόσωποι ξένων συλλόγων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, χθες στο φαληρικό γήπεδο έδωσαν το «παρών» οι άνθρωποι της Ρόμα, της Φενερμπαχτσέ, της Τουλούζ και της Νόριτς.

Πρόκειται για μια… συνήθεια στα τελευταία παιχνίδια των Πειραιωτών, καθώς έχουν βρεθεί σε αυτά τουλάχιστον δεκατέσσερις άνθρωποι από ευρωπαϊκές ομάδες.

Στο… κάδρο βρίσκονται ο Φορτούνης, ο Κούτρης, ο Καμαρά και ο Σισέ, όμως δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις και με άλλους «ερυθρόλευκους» παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x