Stoiximan Super League

Κατέθεσε φάκελο για Ευρώπη η ΑΕΛ και… περιμένει

Stand by για ευρωπαϊκή έξοδο η Λάρισα, αν και εφόσον όλες οι ομάδες από πάνω της δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής στην Ευρώπη.

Φάκελο για ευρωπαϊκή άδεια κατέθεσε η Λάρισα.

Ουσιαστικά, οι «βυσσινί» θέλουν να είναι έτοιμοι σε ενδεχόμενο που οι ομάδες που θα τερματίσουν πιο ψηλά δεν θα καταφέρουν να αδειοδοτηθούν από την UEFA και έτσι να μπορέσουν εκείνοι να αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Βέβαια, κάτι τέτοιο μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο, δεδομένου πως αυτή τη στιγμή η ομάδα του Αλέξη Κούγια έχει επτά ομάδες από πάνω της (έξι αν βγάλουμε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν θα πάρει ευρωπαϊκή άδεια) και θεωρείται σχεδόν απίθανο καμία εξ αυτών να μην έχει τα «φόντα» να αγωνιστεί στην Ευρώπη...

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα 3/4/2018 κατέθεσε εμπροθέσμως τον φάκελο της δεύτερης φάσης των οικονομικών κριτηρίων στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, προκειμένου ο φάκελος της να αξιολογηθεί για αδειοδότηση UEFA.

Αυτή η ενέργεια της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι πολύ σημαντική για το μέλλον της ομάδος, αφού οι ΠΑΕ που δεν κατέθεσαν μέχρι σήμερα φακέλους, δεν πρόκειται να αδειοθοτηθούν για συμμετοχή στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αφενός μεν κινδυνέυουν με υποβιβασμό, εφόσον δεν αδειοδοτηθούν μετά από εκπρόθεσμη υποβολή μέχρι τις 16/4/2018, αφετέρου δε το μόνο το οποίο μπορούν να προσδοκούν είναι αδειοδότηση μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις με κυρώσεις (απαγόρευση μεταγραφών, επιτήρηση, κλπ)»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x