Stoiximan Super League

«Καθάρισε» τον Πλατανιά η Ξάνθη

Η Ξάνθη ήταν η νικήτρια του φιλικού επιπέδου Σούπερ Λίγκας, επικρατώντας 2-0 του Πλατανιά στο Πράβετς, όπου προετοιμάζονται αυτή την εποχή αμφότερες οι ομάδες.

Η Ξάνθη νίκησε 2-0 τον Πλατανιά σε φιλικό ματς προετοιμασίας στο Πράβετς της Βουλγαρίας και έδειξε σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τους Χανιώτες, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν οι Σολτάνι, μετά από πάσα του Ορφανίδη στο 41', και ο Ράνος στις καθυστερήσεις. Οι ακρίτες είχαν δοκάρι στο 35' με τον Ορφανίδη. Για τους Κρητικούς, ακυρώθηκε γκολ του Ντιλαβέρ.


Στο πρώτο μέρος, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε τους: Ζίβκοβιτς, Ορφανίδη Λ., Καρασαλίδη, Φλίσκα, Γουάλας, Ντε Λούκας, Σολτάνι, Λουσέρο, Μελισσόπουλο, Ορφανίδη Π., Γιουνές.

Στο δεύτερο μέρος, χρησιμοποίησε τους: Ζαρόπουλο, Παπαγεωργίου, Χατζητερζόγλου, Λισγάρα, Μπαξεβανίδη, Βασιλακάκη, Καμαρά, Νιέτο, Τριάδη, Λάζιτς, Ράνο.

Οι 11άδες με τις οποίες αγωνίστηκε ο Πλατανιάς είναι:

1ο ημίχρονο: Σωτηρίου, Κάργας, Μπανανά, Αποστολόπουλος, Κουλιμπαλί, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης
2ο ημίχρονο: Κοκκαλάς, Μπανανά (70' Κάργας), Πριντέτα, Κουλιμπαλί (70' Αποστολόπουλος), Βάντερσον, Μουνάφο, Ντεβέσα, Ηλιάδης, Τσουράκης, Γουνδουλάκης, Ντιλαβέρ

*Οι Κρητικοί συμφώνησαν να δώσουν δύο φιλικά, στις 9 Αυγούστου με τον Κισσαμικό και στις 13 του ίδιου μήνα με το ΙΝΚΑ, αμφότερα στο Μάλεμε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x