Stoiximan Super League

Κατσάδα Στραματσόνι στους παίκτες

«Νομίζατε ότι ήρθαν τα Χριστούγεννα;»... Ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν εκνευρισμένος από την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Πανθρακικό.

Εκνευρισμένος από την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλος προπονητής φρόντισε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του για τη στάση που είχαν κάποιοι ποδοσφαιριστές μιλώντας στους μετά το ματς.

«Νομίζατε ότι ήρθαν τα Χριστούγεννα; Μερικοί φύγατε διακοπές πριν την ώρα σας. Πού είχατε το μυαλό σας; Δεν ξέρετε ότι αν δεν παίξετε ποδόσφαιρο, δεν νικάτε; Πώς το σκεφτήκατε; Θεωρώ αυτονόητο ότι αντιμετωπίζετε κάθε ματς ως επαγγελματίες, αλλά απόψε δεν το κάνατε. Εκπροσωπείτε τον Παναθηναϊκό, ακόμα και όταν δεν έχετε καλή απόδοση, οφείλετε να παρουσιάζεστε σοβαροί», τόνισε και κατάληξε:

Η ομάδα βελτιωνόταν σταθερά από παιχνίδι σε παιχνίδι και μέσα σε τέσσερις μέρες, αυτή η εντύπωση διαλύθηκε. Δύο ματς έμειναν για το 2015 και με τον τρόπο που παρουσιαστήκαμε, κάναμε βήματα προς τα πίσω. Δεν έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x