Stoiximan Super League

Κέρκεζ: «Το πιο έντονο παιχνίδι που έχω ζήσει - Απολογούμαι στον τέταρτο διαιτητή, όχι στον πρώτο»!

Όσα δήλωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ λίγο μετά το δύσκολο και αγχωτικό 3-2 του Ατρόμητου επί της AEL Novibet στο Περιστέρι!

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έκανε λόγο για το πιο έντονο παιχνίδι που έχει ζήσει, με όσα συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο της νίκης (3-2) του Ατρόμητου επί της AEL Novibet για τα Playouts της Stoiximan Super League.

Παράλληλα, θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον τέταρτο διαιτητή για όσα του είπε, όχι όμως και από τον ρέφερι Κατοίκο!

Αναλυτικά:

«Είναι το πιο έντονο παιχνίδι που έχω ζήσει στην καριέρα μου. Πρώτα από όλα ευχαριστώ τον κόσμο. Παίξαμε ένα φοβερό πρώτο ημίχρονο. Η Λάρισα έχει καλούς παίκτες αλλά έχει πέσει ψυχολογικά μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια. Όλα άλλαξαν με την κόκκινη κάρτα αλλά στο τέλος θέλω να πω μπράβο για τους παίκτες μου.

Εγώ θέλω να απολογηθώ στον τέταρτο για όσα του είπα, όχι όμως στον πρώτο, ο οποίος έκανε τόσα λάθη για να πάει έτσι το παιχνίδι. Από εκείνον δεν δέχομαι καμία συγγνώμη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x