Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Απίστευτη ταλαιπωρία, 18 μέλη της ΑΕΚ ήταν εγκλωβισμένα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου περιέγραψε την εφιαλτική νύχτα που πέρασαν πολλά μέλη της ΑΕΚ που έμειναν εγκλωβισμένα για ώρες λόγω του χιονιά.

Πρωτοφανή ταλαιπωρία αντιμετώπισε η οικογένεια της ΑΕΚ λόγω του χιονιά. Ο Κώστας Κετσετζόγλου περιέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την περιπέτεια που πέρασαν οι «κιτρινόμαυροι» για ώρες.

«Η ομάδα είχε 18 εγκλωβισμένα μέλη της από τη χιονόπτωση. Απίστευτη ταλαιπωρία! Στα Σπάτα έμειναν χωρίς ρεύμα για ώρες ο Γιαννίκης, ο Δημητριάδης και πολλά ακόμη μέλη του σταφ, ενώ υπήρχαν και πολλοί παίκτες σε δύο ξενοδοχεία και χωρίς δωμάτια γιατί γινόταν χαμός. Γύρω στις 2 το πρωί βρέθηκαν δύο δωμάτια και μοιράστηκαν ανά τέσσερα στο ένα ξενοδοχείο. Στο Holiday Inn πήγαν περπατώντας τουλάχιστον δύο χιλιόμετρα ο Μήτογλου, ο Τσιντώτας, ο Θεοχάρης και ο Μιχαηλίδης. Ευτυχώς από το πρωί άρχισε η διαδικασία αποχώρησης», τόνισε.

«Δεν πρόλαβαν χθες να γίνουν τα προγραμματισμένα τεστ κορωνοϊού, ενώ για τον Χατζισαφί περιμένουμε τα αποτελέσματα και τι θα αποφασίσει η ομοσπονδία του Ιράν, αν θα επιμείνει στην κλήση του ή θα κάνει ανάκληση για να είναι διαθέσιμος από το ματς με τον Βόλο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x