Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πέντε παίκτες για τέσσερις θέσεις μπροστά στο ντέρμπι»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στις σκέψεις του Αργύρη Γιαννίκη για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει δύσκολες αποφάσεις να πάρει για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ F 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Τσούμπερ και Αραούχο είναι έτοιμοι ιατρικά. Θα δούμε αν θα βάλει από την αρχή και τους δύο. Είναι πέντε παίκτες για τέσσερις θέσεις, Γκαρσία, Άμραμπατ, Μάνταλος, Τσούμπερ και Αραούχο. Κάποιος θα μείνει για να έρθει από τον πάγκο», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ο Τζαβέλλας θέλει πολύ να είναι στο παιχνίδι, έστω και στον πάγκο. Ο Γιαννίκης έχει δει πολύ τον Ολυμπιακό και νομίζω πως θα πάει με 4-2-3-1, όπως αναμένεται να παραταχθεί ο αντίπαλος. Βλέπω πιο πιθανό να παίξει ο Μισελέν αντί του Ρότα σε θέση δεξιού μπακ. Είναι ένα δίλημμα αυτό μεταξύ Σιμάνσκι ή Λε Ταλέκ, με τον Πολωνό να έχει παραπάνω πιθανότητες».

Τέλος, στάθηκε στο πάθος και τη διάθεση που υπάρχει στις προπονήσεις. «Το κλίμα είναι εξαιρετικό φέτος στα Σπάτα. Όλοι θέλουν να παίξουν, όλοι δίνουν τα πάντα στις προπονήσεις. Πέφτει… ξύλο στην προπόνηση, γιατί βλέπουν πως η ομάδα είναι καλά και μπορεί να διεκδικήσει πράγματα», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x