Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «ΑΕΚ στην καλύτερη περσινή της έκδοση ως το 25' - Έπρεπε κόκκινη σε Φορτούνη»

Για τον λόγο που η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παρόλο που κυριάρχησε ως το 1-0, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για τα πέναλτι και τη φάση Φορτούνη.

Στα ενθαρρυντικά συμπεράσματα που προέκυψαν κατά κύριο λόγο για την ΑΕΚ από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (παρόλο που δεν κατάφερε να το κερδίσει) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι η «Ένωση» ήταν βγαλμένη από την καλύτερη περσινή της έκδοση ως το 25’, αλλά τα χάλασε στη διαχείριση που επιχείρησε να κάνει στη συνέχεια.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι αν οι φάσεις πέναλτι των Ελίασον και Ρότα είχαν συμβεί ανάποδα, θα είχε γίνει… εξέγερση, υπογράμμισε ότι θα έπρεπε να έχει αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Φορτούνης για το χτύπημα με τις τάπες στον Σιμάνσκι.

Όσο για τον Ζίνι, συμφώνησε ότι ήταν εξαιρετικός και ξύπνησε την ομάδα, αποκάλυψε ότι είναι ο μόνος παίκτης που κοντράρει στις μετρήσεις τον Λιβάι Γκαρσία, αλλά τόνισε ότι χρειάζεται ψυχραιμία, αφού ο Αλμέιδα ξέρει πώς να τον χρησιμοποιήσει και να τον αναδείξει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x