Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Αισιοδοξία για την έφεση-Οι πιθανές αλλαγές με Αστέρα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στη… διπλή μάχη της ΑΕΚ στην Επιτροπή Εφέσεων και με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην ΑΕΚ αισιοδοξούν για δικαίωση σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση του αγώνα με τον Ατρόμητο, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 εν όψει της σημερινής εκδίκασης από την Επιτροπή Εφέσεων.

«Η ΑΕΚ θέλει να καταρρίψει το σκεπτικό της πρώτης απόφασης που κρίνει ότι δεν έχει υπαιτιότητα ο Ατρόμητος, αλλά ο Δήμος Περιστερίου. Η πλευρά της ΑΕΚ λέει πως έχει όλα τα στοιχεία πως ο Ατρόμητος έχει την ευθύνη της διεξαγωγής των αγώνων. Η απόφαση αναμένεται από Δευτέρα ή Τρίτη και υπάρχει αισιοδοξία στην ΑΕΚ. Αν απορριφθεί η έφεση, μπορεί να οριστεί το ματς για τις 8 Μαρτίου. Αν πάνε στο CAS, η ΑΕΚ ή ο Ατρόμητος, μπορεί να τραβήξει πολύ η διαδικασία», τόνισε.

Όσο για το αυριανό ματς με τον Αστέρα στην Opap Arena (17:30); «Μετά την ήττα στην Τούμπα καίγεται για τη νίκη, που αν έρθει σίγουρα θα έχει όφελος από το αποτέλεσμα στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Ο Βίντα θα παίξει κανονικά, είναι απόλυτα έτοιμος. Το πιθανότερο είναι να παίξει αριστερά ο Γκατσίνοβιτς και να πάει στο κέντρο ο Πινέδα, ενώ ο Τζαβέλλας να είναι ο παρτενέρ του Βίντα. Δεν θα είναι έκπληξη να μπει κάποια στιγμή στην ενδεκάδα ο Στάνκοβιτς ή ο Ελίασον», σημείωσε.

Τέλος, ανέφερε πως «… η ΑΕΚ θέλει τρεις νίκες αν θέλει να είναι πρώτη στην κανονική περίοδο, ενώ η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό έχει παγίδες, γιατί μια στραβή με έναν αποκλεισμό σε τέτοιο παιχνίδι μπορεί να φέρει μεγαλύτερα προβλήματα στην ομάδα. Δεν το βλέπω να γίνεται πάντως».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x