Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Αισθάνεται καλά ο Μπογέ, ξεκινάει σύντομα προπονήσεις»

Την αισιοδοξία που υπάρχει στην ΑΕΚ, αλλά και στον ίδιο τον Λούκας Μπογέ, ότι θα καταφέρει σύντομα να τεθεί στις επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Βάσιμες ελπίδες ότι θα μπορεί να υπολογίζει γρήγορα σε ένα από τα μεγαλύτερα όπλα του έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Συζητώντας με τους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Κώστας Κετσετζόγλου μετέφερε την αισιοδοξία που υπάρχει στην ΑΕΚ και στον ίδιο τον Λούκας Μπογέ ότι σύντομα θα επιστρέψει σε δράση.

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα, ο Αργεντινός αισθάνεται καλά, ευελπιστεί ότι στα μέσα του μήνα θα μπορέσει να ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και να τεθεί σταδιακά στη διάθεση του προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x