Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Άμραμπατ-Τσούμπερ-Γκαρσία-Αραούχο με ΠΑΟΚ - Αδιανόητο να έχουν ξεκινήσει μια φορά μαζί

Την ανάγκη να επιστρατεύσει η ΑΕΚ όλα τα «βαριά» της χαρτιά με τον ΠΑΟΚ -εκφράζοντας την απορία πώς γίνεται σε ένα μόνο ματς να το έχει κάνει ως τώρα- τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Πόσο απαραίτητο είναι για την ΑΕΚ να αξιοποιήσει επιτέλους όλη τη δύναμη πυρός που διαθέτει από τη μέση και μπροστά επεσήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη -και με αφορμή τη ραγδαία βελτίωση στην εικόνα της «Ένωσης» με τον Απόλλωνα αφότου μπήκε ο Άμραμπατ- τόνισε ότι ο Μαροκινός είναι ο απόλυτος «game changer».

Τόνισε λοιπόν χαρακτηριστικά ότι δυσκολεύεται να φανταστεί πώς… δεν θα είναι βασικός με τον ΠΑΟΚ δίπλα στους Τσούμπερ-Γκαρσία-Αραούχο, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι φυσιολογικό αυτή η τετράδα να έχει ξεκινήσει μόνο μια φορά μαζί.

Πάντως δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι με την εικόνα που είχε χθες η ΑΕΚ δεν πρόκειται να προκριθεί, εξηγώντας ωστόσο ότι οι παθογένειες που έδειξε ξανά ο «δικέφαλος του Βορρά» και με τον Παναθηναϊκό της δείχνουν τι πρέπει να εκμεταλλευτεί για να τον νικήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x