Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Αν έχει πρόβλημα και ο Σιμάνσκι, δημιουργείται θέμα στην ΑΕΚ»

Την ελπίδα να μη χρειαστεί να μείνει καιρό εκτός δράσης και ο Σιμάνσκι -διότι σε αυτή την περίπτωση θα δημιουργηθεί αγωνιστικό πρόβλημα στην ΑΕΚ- εξέφρασε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στο θέμα που έχει προκύψει στην ΑΕΚ με τον τραυματισμό του Νταμιάν Σιμάνσκι αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, διευκρίνισε ότι οι ενοχλήσεις του Πολωνού υπήρχαν πριν το ματς με τον Παναιτωλικό και αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκίνησε ο Σιμόες.

Παρόλο που σημείωσε ωστόσο ότι έπαιξε αλλαγή χωρίς να δείξει ότι υπάρχει πρόβλημα, τόνισε ότι μετά τη διάγνωση των γιατρών της εθνικής του θα πρέπει να γυρίσει και να εξεταστεί για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Σε κάθε περίπτωση ξεκαθάρισε ότι ο τραυματισμός δεν έχει σχέση με την επέμβαση που είχε κάνει ο παίκτης, ωστόσο υπογράμμισε ότι ενδεχόμενη απουσία του για μεγαλύτερο διάστημα των 10 ημερών (σε συνδυασμό και με την απώλεια του Γαλανόπουλου) θα δημιουργήσει αγωνιστικό πρόβλημα στην «Ένωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x