Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Αν λείψει ο Αραούχο, δύσκολα θα ξεκινήσει και ο Μάνταλος στον Βόλο»

Τον λόγο που η πιθανή απουσία του Σέρχιο Αραούχο από την ενδεκάδα της ΑΕΚ στον Βόλο μπορεί να επηρεάσει και το αν θα ξεκινήσει ο Πέτρος Μάνταλος εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τα δεδομένα για το πώς μπορεί να παραταχθεί η ΑΕΚ στο δύσκολο παιχνίδι με τον Βόλο κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή του Βάιου Τσούτσικα, επιβεβαίωσε ότι ο Στάνκοβιτς θα βρίσκεται κανονικά κάτω από τα δοκάρια της «Ένωσης», ωστόσο χαρακτήρισε πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να λείψει ο Αραούχο.

Διότι εξήγησε μεν ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι καν θλάση (σ.σ. τράβηγμα στον τετρακέφαλο), ωστόσο τόνισε ότι ακόμα κι αν βρίσκεται στην αποστολή, μοιάζει δύσκολο με τις προπονήσεις που θα έχει χάσει να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Σε μια τέτοια περίπτωση λοιπόν σημείωσε ότι μπορεί να επηρεαστεί και το αν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα ο Μάνταλος, καθώς ο Γιαννίκης θέλει πρέσινγκ μπροστά και αυτό μπορεί να εξυπηρετηθεί καλύτερα με τον Τσούμπερ πίσω από τον επιθετικό, παρά με ταυτόχρονη παρουσία του αρχηγού και του Ανσαριφάρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x