Ορόσημο για την παραμονή ή μη του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ΑΕΚ θα είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως επιβεβαίωσε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.
Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι το αποτέλεσμα (αλλά και η εικόνα) που θα έχει η «Ένωση» στο ματς με τους «ερυθρόλευκους» θα είναι καταλυτική για το μέλλον του Ιταλού.
Επανέλαβε εξάλλου ότι ανεξαρτήτως της στήριξης Μελισσανίδη, τα αποτελέσματα είναι πάντα αυτά που κρίνουν τους προπονητές και εκτίμησε ότι σε ενδεχόμενο νίκης (που θα κρατήσει την ομάδα μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου) θα εκτονωθεί η κατάσταση.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






