Τα τελευταία δεδομένα γύρω από την υπόθεση του Κίνγκς Κάνγκουα που θέλει να κάνει δικό της η ΑΕΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού ξεκαθάρισε πως αν ο 27χρονος αγωνιστεί απόψε (22:00) με τη Χάποελ Μπερ Σεβά απέναντι στη Βίκινγκουρ για τα προκριματικά του Champions League, τότε η Ένωση θα σταματήσει να ασχολείται με την περίπτωσή του και θα κοιτάξει τις άλλες λύσεις για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.
Και αυτό διότι ο Κάνγκουα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με άλλη ομάδα στα προκριματικά και η ΑΕΚ θα ήθελε η μεταγραφή της στα χαφ να μπορεί να αγωνιστεί στα playoffs του Αυγούστου.
Παράλληλα, εξήγησε ότι δεν αποκλείεται να αποκτήσει παίκτη η ΑΕΚ και το επόμενο διάστημα να έρθει εκ νέου στο προσκήνιο η περίπτωση του Κάνγκουα, ο οποίος ωστόσο πιέζει αφόρητα την Μπερ Σεβά για να γίνει παίκτης του «δικεφάλου».
Τέλος, έκανε λόγο πως λεπτομέρειες απομένουν για να αποκτηθεί από τη ΛΑΣΚ ο Λιούμπιτσιτς με τη μορφή δανεισμού.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






