Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Ανεπίτρεπτο τάκλιν-ψαλιδάκι για να χτυπήσεις αντίπαλο - 2 φορές για αποβολή ο Μπαράλες

Στο αντισυναδελφικό μαρκάρισμα Τζουκάνοβιτς που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του Ελίασον και την απορία πώς τελείωσε το ματς με την ΑΕΚ ο Μπαράλες αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

Για τη σοβαρή απώλεια του Νίκλας Ελίασον -αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αυτή προέκυψε- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι έχει χρόνια να παρατηρηθεί τάκλιν-ψαλιδάκι για να τραυματίσεις αντίπαλο.

Αφού χαρακτήρισε ανεπίτρεπτη λοιπόν την ενέργεια του Τζουκάνοβιτς και καταλόγισε μεγαλύτερη ευθύνη για το γεγονός ότι έμεινε ατιμώρητος στο VAR, υπογράμμισε ότι υπήρξαν δυο περιπτώσεις (σε τάκλιν στον Σιμάνσκι και σε χτύπημα στον Τζαβέλλα) όπου ο Μπαράλες θα έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, στάθηκε στη νευρικότητα που έβγαλε η ΑΕΚ στην τελική προσπάθεια και παρόλο που παραδέχθηκε ότι υπήρξε αδράνεια του Τζαβέλλα στη φάση του γκολ, εξήγησε ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί (και εμφανίστηκε ακόμα και σε ματς όπου υπήρχαν Βίντα-Μουκουντί).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x