Στα δεδομένα για την υπόθεση του μέσου που ψάχνει η ΑΕΚ και στις σκέψεις του Μάρκο Νίκολιτς για τρεις αλλαγές της ευρωπαϊκής λίστας αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε πως στο κάδρο υπάρχει και η λύση να έρθει ο χαφ με δανεισμό και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, θυμίζοντας πως στο παρελθόν η Ένωση είχε κινηθεί ανάλογα με παίκτες όπως ο Ορμπελίν Πινέδα και ο Σέρχιο Αραούχο και στο τέλος κατάφερε να τους κάνει δικούς της με αγορά.
Παράλληλα, επισήμανε ότι η απόκτηση του δεξιού μπακ θα πάει για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αφήνοντας ωστόσο και ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψει κάτι τώρα.
Όσον αφορά τις τρεις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα, εκτίμησε πως ο Βάργκα θα πάρει τη θέση του Πιερό, ο μέσος που θ' αποκτηθεί θα αντικαταστήσει τον Γκρούγιτς και ο Λιούμπιτσιτς με τον Ζοάο Μάριο διεκδικούν τη θέση του Ρομπέρτο Περέιρα. Μάλιστα, ανέφερε πως αν έπρεπε να πάρει την απόφαση σήμερα ο Σέρβος τεχνικός, θα προτιμούσε τον 26χρονο Κροάτη.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






