Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Απίστευτος ο τρόπος που αιτιολογεί ο Κλάτενμπεργκ - Φράσεις που ακούμε πρώτη φορά»

Στις καινοτόμες… ορολογίες που λανσάρει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για να στοιχειοθετήσει την άποψή του σε συγκεκριμένες επίμαχες φάσεις της ΑΕΚ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Την καθιερωμένη ανάλυση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τις επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής σχολίασε με δηκτικό τρόπο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Με αφορμή την εκτίμηση ότι λανθασμένα δόθηκε πέναλτι στον Μάνταλο στο παιχνίδι με τον Άρη επειδή υπήρξε «φυσική επαφή», τόνισε ότι είναι απίστευτος ο τρόπος που ο Άγγλος αρχιδιαιτητής αιτιολογεί συγκεκριμένες απόψεις.

Τόνισε λοιπόν ότι πρόκειται για μια ακόμη φράση που ακούμε πρώτη φορά και έρχεται να προστεθεί στην κουτουλιά του Γκρίλο στον Σιμόες, η οποία είχε χαρακτηριστεί «προσπάθεια παρεμπόδισης του αντιπάλου».

Δεν παρέλειψε, δε, να σχολιάσει και τις απόψεις που εξέφρασε ο Ντέμης Νικολαΐδης για τη διαιτησία του ΑΕΚ-Άρης, τονίζοντας ότι είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως (απ’ όλους όσους ανέλυσαν τη φάση του Ρότα) μόνο εκείνος και ο Σπάθας είδαν αποβολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x