Χωρίς αλλαγή είναι το πιθανότερο να παραταχθεί η ΑΕΚ την Κυριακή απέναντι στον Asteras AKTOR, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
«Η ΑΕΚ δεν πρέπει να την ξαναπατήσει όπως την Κηφισιά. Οι παίκτες πιστεύω πως πήραν το μάθημά τους. Πρέπει να κερδίσει για να μην χάσει κι άλλο έδαφος. Δεν βλέπω αλλαγές, πιστεύω πως θα δούμε την ίδια ενδεκάδα με αυτή της Τρίτης. Άλλωστε υπάρχει Superbet Κύπελλο μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα με τον Πανσερραϊκό, όπου μπορούμε να δούμε και 11 αλλαγές εκεί. Η ΑΕΚ θα πάρει 1.500 εισιτήρια για την Τρίπολη, θα δούμε ποιος θα πρωτοπρολάβει», ανέφερε.
Όσον αφορά στο… σκάουτινγκ των αντιπάλων στο Champions League είπε: «Η Σαχτάρ είναι πολύ καλή ομάδα, ειδικά μεσοεπιθετικά. Είναι πολύ γρήγορη και δεν συγχωρεί λάθη. Ο Αρντά Τουράν φαίνεται πως θα γίνει καλός προπονητής. Και η Κόμο είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Ο Φάμπρεγας έχει δείξει φοβερά στοιχεία, φάνηκε η ομάδα του πολύ έτοιμη για Champions League και νίκησε άνετα μια καλή ομάδα όπως η Λειψία».
Τέλος, για τα μεταγραφικά ανέφερε πως «… δεν κινείται τίποτα, αλλά είμαστε stand by ως τις 15/9. Για αποχωρήσεις, δύσκολα να πάει κάπου ο Κουτέσα, για τον Πιερό εκτιμώ πως στο τέλος θα βρεθεί ένας τρόπος να τον δώσει η ΑΕΚ, γιατί είναι εκτός από τη μέρα που επέστρεψε από το Μουντιάλ».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






