Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πιο αυστηρά από ποτέ τα μέτρα ασφαλείας-Δεν είναι φιέστα, υπάρχει ματς πρώτα»!

Ο Κώστας Κετσετζόγλου υπενθύμισε πως για την ΑΕΚ προέχει να φτάσει κόντρα στον Βόλο στο αποτέλεσμα που θα τη στέψει πρωταθλήτρια και πως ο κόσμος θα πρέπει να αποφύγει ακρότητες.

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να αρχίσει και να τελειώσει ομαλά το παιχνίδι με τον Βόλο έχουν προβλεφθεί από την ΑΕΚ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Έχει γίνει σωστή προεργασία στα μέτρα ασφαλείας. Θα είναι πιο αυστηρά από ποτέ. Ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει πως δεν χωράνε όλοι μέσα στο γήπεδο. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, μη φτάσουμε σε καμία… τραγωδία. Αν γίνει κάτι και δεν ολοκληρωθεί το παιχνίδι, η ΑΕΚ θα χάσει και το πρωτάθλημα», προειδοποίησε συνιστώντας σύνεση στους πανηγυρισμούς.

«Το βασικό μέλημα ήταν όλες αυτές τις μέρες να μείνει η ομάδα σε ένα mood αγωνιστικό και όχι πανηγυρικό. Μιλάμε για έναν κανονικό αγώνα πρωταθλήματος, δεν είναι φιέστα και ο Βόλος δεν είναι… καλεσμένος. Θα πρέπει η ΑΕΚ να αντιμετωπίσει το παιχνίδι με σοβαρότητα. Αν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα γίνει κανονικά η απονομή και θα δούμε και άλλα πολύ ωραία πράγματα. Η πόλη δεν θα κοιμηθεί απόψε. Όμως πρώτα θα πρέπει να πάρει η ΑΕΚ το παιχνίδι και να τελειώσουν όλα ομαλά», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x