Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δεν καίγεται να πουλήσει Γκαρσία η ΑΕΚ - Το μίνιμουμ ποσό που θα το συζητούσε»

Την πολιτική της ΑΕΚ στο θέμα Γκαρσία και το ελάχιστο ποσό με το οποίο θα συζητούσε παραχώρηση (αφού δεν καίγεται να τον πουλήσει πριν παίξει Ευρώπη) εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στο μαζικό ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει ο Λιβάι Γκαρσία και τον τρόπο που αντιμετωπίζεται από την ΑΕΚ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη (και με αφορμή δημοσιεύματα στη Γαλλία για μπάσιμο της Λιόν) υπογράμμισε ότι η «Ένωση» δεν καίγεται να πουλήσει τον πρώτο της σκόρερ, αφού ποντάρει και στην ευρωπαϊκή παρουσία για να πολλαπλασιάσει την αξία του.

Υπενθυμίζοντας λοιπόν ότι η Μπεϊτάρ διατηρεί ποσοστό 40% μετά τα 2,5 εκατ. ευρώ, εκτίμησε ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα έμπαιναν σε διαδικασία να συζητήσουν παραχώρηση με λιγότερα από 15 εκατ. ευρώ.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, τόνισε ότι δεν υπάρχουν ακόμα σαφείς ενδείξεις για τις προθέσεις Αλμέιδα, ωστόσο προέβλεψε ότι στον τελικό θα παραταχθεί μια «μεικτή» ενδεκάδα Κυπέλλου και πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x