Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Μεγάλη δίψα στην ΑΕΚ. Δεν μπορεί να υπάρχει σκέψη για ισοπαλία»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στη συσπείρωση που υπάρχει στην ΑΕΚ πριν τον «τελικό» με τον Άρη για τα playoffs.

Μόνο η νίκη (πρέπει να) είναι στο μυαλό της ΑΕΚ στο αυριανό καθοριστικό παιχνίδι με τον Άρη στο «Βικελίδης» για τα playoffs, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Αραούχο έχει κάνει τρομερή πρόοδο. Δεν λέω ότι θα παίξει στη Θεσσαλονίκη, αλλά υπάρχει μεγάλη δίψα στην ομάδα. Εδώ που έφτασε η σεζόν, παίζεται ο τελευταίος στόχος σε ένα παιχνίδι. Ο Άρης πάει για δύο αποτελέσματα, του κάνει και η ισοπαλία γιατί θα έχει πλεονέκτημα. Στην ΑΕΚ δεν μπορεί να υπάρχει σκέψη για ισοπαλία. Αν κερδίσει, δεν θα χρειάζεται τίποτε άλλο, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι αδιάφορο», επισήμανε.

Όσο για τις σκέψεις του Σωκράτη Οφρυδόπουλου; «Για την ενδεκάδα, δεν περιμένουμε αλλαγές. Βλέπω περισσότερο Μάνταλο στο κέντρο και Χατζισαφί σε θέση αριστερού μπακ, ενώ περιμένουμε ο Γκαρσία να παίξει πάλι στην κορυφή», ανέφερε.

Για τον μεσοεπιθετικό Μάρκο Φαμπιάν που είχε συνεργαστεί με τον Ματίας Αλμέιδα και γράφτηκε στο Μεξικό πως απασχολεί την ΑΕΚ, τόνισε πως «… δεν υπάρχει κάτι και δεν αναμένεται να υπάρξει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x