Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Δεν θα βγει χαμένη αν πάρει κι άλλον αριστερό μπακ η ΑΕΚ - Θα παίξει χρόνια ο Άμραμπατ

Την εκτίμηση ότι θα ήταν ασφαλέστερο για την ΑΕΚ ν’ αποκτήσει κι άλλον μπακ εκτός του Χατζισαφί και ότι ο Άμραμπατ έχει προδιαγραφές να παίξει για χρόνια έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στην κουβέντα που έχει προκύψει για περαιτέρω ενίσχυση της ΑΕΚ στο αριστερό άκρο της άμυνας μετά τη θλάση του Εχσάν Χατζισαφί αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή του Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε καταρχάς ότι ο τραυματισμός του Ιρανού δεν φαίνεται σοβαρός και ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Παρόλα αυτά ωστόσο (και παρόλο που υπογράμμισε ότι υπάρχει ικανοποίηση στην ομάδα από τη μέχρι τώρα παρουσία του) εξέφρασε την άποψη ότι δεν θα έβγαινε χαμένη η «Ένωση» αν αποκτούσε μια ακόμα λύση στη συγκεκριμένη θέση.

Κατά τ’ άλλα, αναφέρθηκε και στο επικείμενο φιλικό με τον Αστέρα όπου θ’ αγωνιστεί για πρώτη φορά και ο Άμραμπατ, επισημαίνοντας με την ευκαιρία ότι οι μετρήσεις και ο τρόπος ζωής του δείχνουν ότι θα παίξει χρόνια ακόμα μπάλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x