Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δεν θέλει βιασύνη στη ρεβάνς η ΑΕΚ - Δύσκολο να πάρει τον Πάλμα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ΑΕΚ στη ρεβάνς με την Αντβέρπ, επιβεβαιώνοντας ότι πιέζει ο Άρης για Φαν Βέερτ. Τι είπε για Πάλμα.

Τα στοιχεία τα οποία πρέπει να παρουσιάσει η ΑΕΚ στη ρεβάνς με την Αντβέρπ στην OPAP Arena σε αγωνιστικό και πνευματικό επίπεδο ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» του Βάιου Τσουτσίκα επεσήμανε ότι παλιότερα η Ένωση είχε ανάγκη κάποιες προκρίσεις για οικονομικούς λόγους, επισημαίνοντας ότι τώρα «Θέλει να μπει Champions League για τη δόξα».

Σε ό,τι αφορά το κρίσιμο παιχνίδι με την Αντβέρπ, επεσήμανε: «Είναι δύσκολη η ρεβάνς, θα έχει την εβδομάδα μπροστά της η ΑΕΚ, αυτό που έκανε μετά το ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ ήταν δύσκολο. Το τελευταίο μισάωρο με την Αντβέρπ δεν μας χρησιμεύει σε κάτι. Δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει έτσι για 90 λεπτά στη Νέα Φιλαδέλφεια η Αντβέρπ. Η ΑΕΚ πρέπει να έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση και να μην υπάρξει βιασύνη».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Λιβάι και στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για το ματς πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό, στο οποίο ο Αργεντινός τεχνικός θα κάνει ροτέισον.

Για τα μεταγραφικά προανήγγειλε εξελίξεις μετά την Τετάρτη, τονίζοντας ότι θα γίνουν κινήσεις ανάλογα με το αν θα παίξει Champions League ή Europa League η Ένωση. Επιβεβαίωσε ότι ο Άρης πιέζει για τον Φαν Βέερτ, ενώ τόνισε ότι «δύσκολα θα πάρει τον Πάλμα η ΑΕΚ, είναι φορτωμένη μπροστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x