Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Διεκδικεί θέση με ΠΑΣ ο Γαλανόπουλος-Ανοιχτό για Κικάνοβιτς»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στα πλάνα Αλμέιδα εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ, αλλά και την προσπάθεια απόκτησης του Κικάνοβιτς.

Με συνταγή Βόλου, αλλά τουλάχιστον μία αλλαγή θα παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννενα την Τρίτη, σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Σιμάνσκι θα απουσιάσει λόγω καρτών. Δεν αποκλείεται να δούμε τον Γαλανόπουλο στο βασικό σχήμα για να μην αλλάξει η διάταξη της ομάδας σε σχέση με τον Βόλο όπου λειτούργησε πολύ καλά. Άλλη εναλλακτική είναι να παίξει δίπλα στον Γιόνσον ο Πινέδα και να πάει αριστερά ο Τσούμπερ ή να γυρίσει στην κορυφή της επίθεσης ο Λιβάι, με τον Φερνάντες ή τον Άμραμπατ σε ρόλο εξτρέμ. Ο Μάνταλος με τον Παναθηναϊκό θα είναι διαθέσιμος, τουλάχιστον από τον πάγκο», τόνισε.

Όσο για τα μεταγραφικά; «Η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του Κικάνοβιτς. Με νέες προτάσεις προσπαθεί να πείσει το Σαν Χοσέ για την αγορά του παίκτη. Οι Αμερικανοί ζητάνε γύρω στα 2 εκατ. ευρώ, η ΑΕΚ είχε αρχίσει αρκετά χαμηλότερα αλλά έχει ανέβει. Επίσης η ομάδα ασχολείται με την απόκτηση στόπερ και αριστερού μπακ», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x