Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δύσκολο για Καρτάμπια στην ΑΕΚ»

Τους λόγους που είναι δύσκολο να κινηθεί η ΑΕΚ για τον Φέντε Καρτάμπια (παρόλο που είναι μια ποιοτική περίπτωση η οποία διαχρονικά την απασχολεί) εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στη φημολογία για τον Φεντερίκο Καρτάμπια, η οποία προέκυψε για μια ακόμη φορά στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι ο Αργεντινός είναι δεδομένα ποιοτικός παίκτης και μια περίπτωση που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την «Ένωση».

Εκτίμησε ωστόσο ότι είναι δύσκολο να προχωρήσει, μιας και αγωνίζεται κυρίως ως δεξί εξτρέμ και δεδομένης της παρουσίας του Λιβάι Γκαρσία, δεν πρόκειται ν’ αναζητηθεί παίκτης σε αυτή τη θέση που να προορίζεται για βασικός.

Κατά τ’ άλλα, απάντησε και για το ενδεχόμενο να τεθεί εκ νέου θέμα Βράνιες (αφού ο Βόσνιος θεωρείται πιθανότατο να μείνει ελεύθερος), τονίζοντας ότι δεν το βλέπει πιθανό, αλλά μέχρι να υπογράψει σε άλλη ομάδα δεν μπορεί κανένας να κλείσει το θέμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x