Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Εντείνονται οι προσπάθειες για μέσο-Πρέπει να λογοδοτήσει ο Κλάτενμπεργκ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου προανήγγειλε εξελίξεις για την απόκτηση μέσου από την ΑΕΚ ενώ καυτηρίασε την κατάσταση στην διαιτησία.

Εξελίξεις για την απόκτηση μέσου στην ΑΕΚ προανήγγειλε ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Σήμερα-αύριο θα ενταθούν οι προσπάθειες για έναν παίκτη στο κέντρο. Αν προκύψει αποχώρηση παίκτη, τότε μπορεί να γίνει και άλλη μεταγραφή. Πιστεύω πως η ΑΕΚ θα καταφέρει να πάρει για το κέντρο έναν καλό παίκτη που θα μπει κατευθείαν στην ενδεκάδα και θα βοηθήσει και τους άλλους να ανέβουν δίπλα του», ανέφερε.

Σχολιάζοντας την εικόνα της ΑΕΚ στη νίκη επί του Ατρομήτου είπε: «Είδαμε μια σοβαρή ΑΕΚ σε συνέχεια της εμφάνισης στην Τούμπα. Η ομάδα προστάτεψε τον Χατζηεμμανουήλ που στάθηκε πολύ καλά και με την ποιότητα που είχε μπροστά έβαλε δύο γκολ. Θα μπορούσε να βάλει κι άλλα, ενώ έπρεπε να δοθεί πέναλτι στην ανατροπή του Μάνταλου και να αποβληθεί ο Κουλούρης. Για μένα ο Βράνιες παραμένει το καλύτερο σέντερ μπακ της ΑΕΚ, αλλά ο Τζαβέλλας με τον Μήτογλου ταιριάζουν πολύ καλά σαν δίδυμο».

Αναφορικά με τη διαιτησία είπε: «Για ανάλογη φάση είχε αποβληθεί στο Ηράκλειο ο Λιβάι και τώρα δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τη διαιτησία είναι τα διαφορετικά κριτήρια φέτος. Βλέπουμε όσο περνά ο καιρός ότι το VAR επεμβαίνει πολύ σπάνια, λες και υπάρχει μια γραμμή να μην εκτίθενται οι διαιτητές. Μα το VAR μπήκε για να μην εκτίθενται οι διαιτητές και να αποφεύγονται τα λάθη! Η ΑΕΚ δεν μιλά πολύ συχνά για τη διαιτησία, αλλά δεν μπορούσε να μην το κάνει μετά το χθεσινό. Έχει κάνει επαφές και κινήσεις, αλλά δεν βλέπει αποτέλεσμα. Πρέπει κάποια στιγμή ο Κλάτενμπεργκ να λογοδοτήσει. Αυτά που βλέπουμε φέτος είναι απαράδεκτα, ακόμη κι ότι σταμάτησε τα βίντεο».

Όσο για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, είπε: «Θεωρώ πως ο Γέβτιτς θα είναι βασικός και θα ήταν ακόμη κι αν ο Μάνταλος ήταν χθες καλός, που δεν ήταν. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι για τον τερματοφύλακα. Ο Τσιντώτας χθες πονούσε πολύ παρότι έκανε ένεση, ενώ ο Στάνκοβιτς δεν αισθανόταν καλά για το γόνατό του. Ελπίζω ένας από τους δύο να είναι σε θέση να παίξει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x