Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Είδε ότι δεν έπεσε και… τον άφησε ο Μάνταλος - Μεταμορφώνεται και ανά ημίχρονο η ΑΕΚ»

Στα νέα κρούσματα… αφέλειας που πλήρωσε η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και την απίστευτη αστάθειά της (που κάνει μυστήριο πώς θα εμφανιστεί στο επόμενο ημίχρονο) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τη μίζερη εικόνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και την επιστροφή στα ίδια λάθη που την καταδικάζουν στα ντέρμπι (και όχι μόνο) σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή του Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι η τρομερή (και ανεξήγητη) αστάθεια της «Ένωσης» κάνει αδύνατο να προβλέψεις τι θα γίνει -όχι στο επόμενο ματς, αλλά στο επόμενο ημίχρονο.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι δέχθηκε και πάλι ένα γκολ-μνημείο αφέλειας (με τον Μάνταλο ν’ αφήνει τον Μιτρίτσα, αφότου διαπίστωσε ότι δεν έπεσε με την πρώτη), στάθηκε και στο τακτικό κομμάτι, αναφέροντας ότι βάσει των αναγκών του παιχνιδιού δεν βγήκε η επιλογή Χατζισαφί (και θα έπρεπε να προτιμηθεί ο Σιμάνσκι για παρτενέρ του Κριχόβιακ).

Παρόλα αυτά τόνισε ότι είναι τόσο αλλοπρόσαλλη η ομάδα, που μπορεί να πάει στο «Καραϊσκάκη» και να πάρει αποτέλεσμα και εκτίμησε ότι είναι κάτι παραπάνω από πιθανό στα προσεχή ματς να χρησιμοποιηθεί και το 4-3-3.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x