Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Εξαρτάται από την απόδοση της ΑΕΚ το ματς με Ιωνικό»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για τη σημερινή μάχη της ΑΕΚ με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Η καλή ΑΕΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απέναντι στον Ιωνικό σήμερα το μεσημέρι στη Νίκαια (16:00), όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το παιχνίδι εξαρτάται από την απόδοση της ΑΕΚ. Αν είναι στο επίπεδο απόδοσης του αγώνα με τον Παναιτωλικό θα τα καταφέρει, σε μια έδρα που παραδοσιακά αντιμετωπίζει προβλήματα. Βλέπω δύσκολα να υπάρξει αλλαγή σε σχέση με το ματς της περασμένης Κυριακής, μετά από μια άψογη εμφάνιση σε όλα», τόνισε.

«Ο Γκατσίνοβιτς είναι στην αποστολή, δεν ξέρω όμως αν θα είναι στην 20άδα. Είναι περίπου 10 μέρες νωρίτερα από ό,τι είχε εκτιμηθεί έτοιμος και περιμένω να τον δούμε σίγουρα στις Σέρρες. Με την επιστροφή και του Ελίασον σύντομα, οι λύσεις θα είναι απεριόριστες. Πιστεύω πως σύντομα θα δούμε και τον Τσούμπερ όπως όταν ήρθε στην ΑΕΚ», πρόσθεσε.

Τέλος, για τα μεταγραφικά είπε πως «… αν βρει έναν σέντερ μπακ με τα στοιχεία που θέλει, θα τον πάρει από τώρα και αν τα βρει με τη Σαν Χοσέ θα πάρει τον Κικάνοβιτς. Αλλιώς θα πάνε οι δύο υποθέσεις για το καλοκαίρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x