Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Έπαιζε μόνη της στο α’ ημίχρονο η ΑΕΚ - Κόκκινη στον Εμβιλά και πέναλτι στον Μάνταλο»

Για την κυριαρχική εμφάνιση της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την ατιμώρητη καρατιά του Εμβιλά και τον λόγο που έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον Μάνταλο μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στην επιβλητική παρουσία της ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη» και τους λόγους που αυτή δεν συνοδεύτηκε από το διπλό επί του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι στο α’ ημίχρονο η «Ένωση» έπαιζε σχεδόν μόνη της και βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε (με 6-7 παίκτες στην αντίπαλη περιοχή) θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το ματς.

Αφού χαρακτήρισε αναγκαία λοιπόν τη βελτίωση στο εκτελεστικό κομμάτι και παραδέχθηκε ότι υπήρξε ένα διάστημα στο β’ μέρος (κυρίως εξαιτίας δικών της λαθών) που οι Πειραιώτες αντέδρασαν, στάθηκε και στη διαιτησία.

Αφενός για να εκφράσει την απορία πώς δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα στον Εμβιλά για την καρατιά στον Φαν Βέερτ και αφετέρου για να εξηγήσει τον λόγο που (ανεξαρτήτως ερμηνείας στην κεφαλιά του Ντόη) έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον Μάνταλο στην τελευταία φάση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x