Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Έτοιμοι Μισελέν-Αραούχο, πιθανό να μην παίξει πάλι ο Στάνκοβιτς»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για τους παίκτες που αναμένεται να έχει διαθέσιμους η ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, εφόσον δεν υπάρξει πρόβλημα με τον κορωνοϊό.

Η ΑΕΚ, όπως και όλες οι ομάδες, προετοιμάζονται για την προσεχή αγωνιστική με το ερωτηματικό των κρουσμάτων να πλανάται. Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στα δεδομένα εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

«Η ΑΕΚ έχει έναν παίκτη θετικό από τον τελευταίο έλεγχο. Οι άλλοι πιθανότατα θα βγουν αρνητικοί σήμερα και θα μπουν στις προπονήσεις. Περιμένουμε το απόγευμα τα αποτελέσματα των τεστ της ομάδας και το βραδάκι αυτά του ΠΑΟΚ, που έχει πέντε κρούσματα κι αν βγάλει άλλα δύο θα αναβληθεί το ματς», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Σίγουρα θα είναι έτοιμος ο Μισελέν, κατά 99% και ο Αραούχο, που μπορούσε να παίξει για 10-15 λεπτά στη Λαμία. Ο Στάνκοβιτς παρότι είναι έτοιμος δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι στην ενδεκάδα γιατί έχει λίγες προπονήσεις και πιθανό να παίξει πάλι ο Τσιντώτας. Στην άμυνα θα δούμε Μοχαμάντι, Μισελέν, Τζαβέλλα και Βράνιες. Στο κέντρο θα δούμε ποιοι θα επιλεγούν από Σιμόες, Σιμάνσκι και Λε Ταλέκ. Πιθανώς να είναι οι δύο πρώτοι. Μπροστά ο Μάνταλος, ο Άμραμπατ, ο Λιβάι και ο Αραούχο. Ο Τσούμπερ είναι εκτός, έχει χάσει πολλές προπονήσεις», πρόσθεσε.

Τέλος, για την αναζήτηση μέσου είπε: «Η ΑΕΚ κοιτάζει περισσότερο παίκτες από μεγάλα πρωταθλήματα, με στόχο να αποκτηθεί κάποιος δανεικός με οψιόν αγοράς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x