Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Ευλογία τα γήπεδα για όλους - Τι νόημα έχει να επιδιώκεις καθυστερήσεις για 1-2 ματς;

Την άποψη ότι θα έπρεπε οι φίλαθλοι όλων των ομάδων να χαίρονται όταν φτιάχνονται νέα γήπεδα (και όχι να μπαίνουν εμπόδια, έστω και για καθυστέρηση) εξέφρασε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τη σημασία που έχει συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο η κατασκευή καινούργιων γηπέδων, όπως αυτό της ΑΕΚ, υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι είναι ευλογία (και βασική προϋπόθεση για να υπάρξει πρόοδος) να φτιάχνουν όλες οι ομάδες νέες έδρες.

Εξέφρασε λοιπόν την απορία πώς γίνεται να μην εύχονται όλοι κάτι τέτοιο και αντ’ αυτού να υπάρχει προσπάθεια (από δημοσιεύματα και όχι μόνο) να προκληθεί έστω και καθυστέρηση στην είσοδο της «Ένωσης» στο νέο της σπίτι για 1-2 παιχνίδια.

Κατά τ’ άλλα, υπογράμμισε ότι όλα τα εισιτήρια που θα βγουν για τα εγκαίνια της «Αγια-Σοφιάς - Opap Arena» θα είναι ηλεκτρονικά, ενώ τόνισε ότι αρχής γενομένης από το ματς με τον Ιωνικό θα υπάρξει μια εικόνα για το πόσα απλά εισιτήρια θα εκδίδονται σε κάθε ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x